Mijn naam is Anne Maartje Sorber. Ik ben in 1970 geboren in Amsterdam, groeide op in Nijmegen en studeerde af in Utrecht (fysische geografie). Ik werkte een tijd in dat vakgebied, tot ik zeker wist dat ik mijn hart moest volgen. Al wist ik nog niet waar me dat zou brengen.

 

De stappen die ik zette, brachten me dichter bij mezelf en dichter bij andere mensen. Ik werkte een tijdje als postbode en in de thuiszorg, en daarna tien jaar bij Altrecht geestelijke gezondheidszorg als medewerker P&O. Op verschillende manieren kwam ik steeds een stukje verder in mijn persoonlijke ontwikkeling. Met loopbaanbegeleiding, emotioneel lichaamswerk, psychotherapie en meditatie. Maar mijn passie vond ik niet.

 

Dat veranderde toen ik een cursus ontspanningsmassage volgde (bij Trudy Middelham) en daarna een cursus integratieve massage (bij José van de Wouw). Ik ontdekte dat masseren mij voldoening, energie en rust gaf. In 2010 koos ik vol vertrouwen voor de opleiding tot massagetherapeut bij Holos en in juli 2014 rondde ik deze HBO-opleiding af.

 

Het mooie vind ik dat ik nu als massagetherapeut anderen kan helpen rust en ruimte te ervaren, en zo te ontdekken wat belangrijk is in hun leven. Mijn passie: persoonlijke ontwikkeling in verbinding met de ander. En met aandacht voor je eigen wijsheid.